Om mig

Jeg hedder Søren og det er mig du møder i klinikken Kropshealing.

Gennem mit liv har jeg haft en oplevelse af en mangel i mit liv eller af at der var en anden mening med mit liv, en følelse af en manglende helhed. Jeg har fundet en mening og helhed igennem det, jeg arbejder med i Kropshealing. Kan bedst beskrives som værende et kald.

Livet er fyldt med så meget stress og uro og så mange distraktioner, at vi nemt risikerer at meste fodfæstet og jordforbindelsen. Og når vi mister jordforbindelsen, risikerer vi også at miste os selv.

Jeg har prøvet at miste mig selv. Miste mig selv ind i stress og ind i angst. Miste jordforbindelsen.

Jeg har arbejdet under urimelige forhold og blev “belønnet” med stress.

Jeg har været udsat for et overfald, med det der følger med af psykisk overlast bagefter, svigt af personer jeg troede jeg kunne have tillid til og “kom-nu-videre” holdninger fra andre.

Mine oplevelser har også givet mig muligheder jeg ellers ikke ville have haft. Muligheder for at finde ind til mine kærne, at finde mig selv og min vej i livet.

Igennem langvarige terapier og den rette støtte, har jeg i dag fundet helt nye sider af mig selv frem, der føles som den rigtige Mig, og ikke bare den “mig” der indordner sig efter normerne.

Mit højeste ønske er nu at give det videre jeg føler jeg har fået. At hjælpe andre med at få bedre livskvalitet.

Hvorfor nøjes med et okay liv?! Hvorfor ikke få et optimalt liv?!

Min uddannelse

Jeg er uddannet healingsmassør og samtaleterapeut ved Kilden Kursuscenter og medlem af Foreningen af Healingsterapeuter. Som en del af uddannelsen, har jeg taget specialer i bevidsthed og drømmetydning, healing, terapeutisk yoga og coaching samt intuition.

Derudover har jeg taget efteruddannelser i både stress og angsthåndtering og behandling, også ved Kilden.

Jeg har yderligere også gennemført Mindfulness Practitioner uddannelsen ved Akademiet for Mindfulness og Livsbevidsthed.

Mindfulness er et sublimt “redskab” til ro i livet. Det handler ikke kun om meditation eller noget man gør engang imellem, men om en tilgang til livet.

Jeg bruger Mindfulness i min tilgang til dig som klient, når du kommer hos mig. Kombineret med mine behandlinger, hjælper det dig med dybere ro og mindre stress.