fbpx

Jeg tager ikke imod nye klienter i øjeblikket.
Følg med på min Facebook side for opdateringer på hvornår jeg åbner for nye klienter.

PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

Hvilke data indsamler Kropshealing om dig?
Besøger du min hjemmeside, indsamler jeg din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden, fx hvilke sider du ser, dine søgninger m.v. Jeg ønsker ikke at indsamle følsomme data om dig, medmindre du selv har givet os dem. Tilmelder du dig mit nyhedsbrev, indsamler jeg dit navn og e-mailadresse.

Hvordan bruger jeg dine data?
Jeg bruger data om dig til at lave en profil af dig, give dig målrettet markedsføring i det omfang jeg kører kampagner, hindre uregelmæssigheder og optimerer min hjemmeside. Efter persondataforordningens artikel 6 må jeg behandle dine data, hvis:

  1. a) du har samtykket hertil, tilmeldt dig mit nyhedsbrev og/eller accepteret cookies,
    b) det sker for at opfylde en aftale med dig, eller
    c) jeg har en legitim interesse i at forbedre og administrere mine tjenester og dit samtykke mv., og denne interesse overstiger eventuelle ulemper for dig.

Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter min behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning.

Hvem får adgang til dine data?
Leverandører, der arbejder for min, kan få adgang til dine data, men må kun bruge dem til at løse de opgaver, jeg beder dem om, og inden for de formål, jeg har nævnt ovenfor. Det kan fx være virksomheder, der hjælper mig med IT- og kundesupport.

Hvor længe opbevarer jeg data?
Jeg opbevarer dine data, så længe du bruger mine tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, jeg har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere mine behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter jeg dine data, medmindre min behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter jeg dine data senest ½ – 1 år efter, at formål er ophørt, dog gemmes data om din onlineadfærd i Google Analytics i op til 26 måneder og vil derefter automatisk blive slettet. Jeg har sikret mig en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder
Du kan få indsigt i de data, jeg behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at mit brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod min behandling, må jeg ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet mig, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet mig dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via soren@kropshealing.dk

Kontakt og klager
Kropshealing DPO er Søren Tauber Lassen og kan kontaktes på soren@kropshealing.dk, på telefon 42 43 44 72 eller via brev Kropshealing, Slotstorvet 4, 4760 Vordingborg. Du kan også klage over min databehandling til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Ændringer
Min persondatapolitik kan ændres men altid ses på min hjemmeside. Hvis jeg ændrer min persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil jeg orientere dig herom.

ANVENDELSE AF COOKIES

Når du besøger kropshealing.dk, udveksler din internetbrowser informationer med mine servere, og på den måde efterlader du elektroniske spor – også kaldet COOKIES. Disse cookies indeholder eksempelvis informationer omkring:

  • hvilke sider du har kigget på hos mig, hvornår og hvor længe
  • hvilke internetbrowser du bruger
  • hvilken skærmopløsning du har
  • hvilket styresystem du anvender
  • hvilken enhed du besøger hjemmesiden med (computer, tablet eller mobil)
  • hvilken anden webside du kom fra

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Klik her for at læse mere.

Du kan læse mere om cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Cookies fra Google Analytics
På kropshealing.dk anvender jeg primært cookies fra statistikprogrammet Google Analytics til at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden.

Fravælg cookies fra Google Analytics her

Din accept
Når du første gang besøger kropshealing.dk bliver du informeret omkring min brug af cookies, og du har her mulighed for at klikke “nej tak til cookies”. Hvis du ikke klikker på dette link, accepterer du mit brug af cookies. Hvis du senere fortryder dit valg, skal du blot følge linket nederst på denne side til hvordan du sletter dine cookies. Herefter vil du igen møde valgmuligheden for at sige “nej tak til cookies”.

Slette cookies
Jeg håber, at du vil tillade cookies fra kropshealing.dk, da de dels hjælper mig med at forbedre hjemmesiden, dels hjælper dig til ikke at skulle vælge de samme ting igen og igen.

Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra kropshealing.dk, skal du i din browsers internetindstillinger vælge avancerede cookieindstillinger og tilføje kropshealing.dk til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller allerede cookies som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at blokere cookies fra kropshealing.dk, skal du være opmærksom på, at der kan være nogle af hjemmesidens funktioner der ikke virker.

Find mere information om at slette alle cookies her.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google Adwords remarketing (reklame)
Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt (hjemmeside her) i det omfang at jeg kører kampagner.

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her.

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe, som Google har lagret her.

Tredjeparts cookies
kropshealing.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link.

Du kan fravælge Google Analytics her.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos kropshealing.dk, skal du rette henvendelse på soren@kropshealing.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Kontakt Kropshealing
Du kan kontakte Søren ved Kropshealing via soren@kropshealing.dk.

Persondata- og cookiepolitik opdateret marts 2019.

Scroll til toppen